Такий рулет ззовні схожий на традиційні японські роли, але насправді це ситний м'ясний рулет загорнутий у велику кількість сиру. Деякі господині також додають до нього варене яйце, але це за бажанням.

Читайте також Здивуйте сім'ю осінніми смаколиками: рецепт випічки з листкового тіста та курячого фаршу

Наріжте готовий рулет порційними шматочками та подавайте як до буденного столу, так і до святкового як закуску.

Рецепт м'ясного рулету з сиром

  • Час: 80 хвилин
  • Порції: 8

Приготування:

  • Бекон дрібно нарізаємо та обсмажуємо на сковорідці.
  • Окремо обсмажуємо фарш на вершковому маслі, додаючи сіль та перець.
  • У фарш висипаємо дрібно нарізані цибулю, солодкий перець та моркву. Тримаємо на вогні до готовності фаршу.
  • Наприкінці додаємо до маси кетчуп і гірчицю. Смажимо ще кілька хвилин.
  • Сир перекладаємо в пакет-слайдер та занурюємо його в велику каструлю з гарячою водою. Тримаємо доти, доки сир не розплавиться. Тут важливо не кипʼятити воду, а довести до кипіння і вогонь на мінімум. Каструлю беріть велику, щоб пакет-слайдер не торкався стінок.
  • Розстилаємо харчову плівку на стільницю, викладаємо туди готовий бекон і сир, розкочуючи його до утворення тонкого шару.
  • Зверху на сир кладемо листя салату та суміш з фаршу. Формуємо рол так.

Смачного!