Це просто ідеальний осінній варіант перекусу, інформує 24 Канал. А якщо ви досі думаєте, що домашня випічка – довго та під силу лише кулінарним гуру, поквапимось зруйнувати цей міф.

Зверніть увагу Смачно та збалансовано: чим наповнити ланч бокс у школу та на роботу

Рецепти з листковим тістом та курячим фаршем зможуть відтворити усі, і головне – зроблять це досить швидко. Так-так, бо зовсім не потрібно годинами поратися біля гарячої духовки, щоб зробити смачну страву.

До прикладу, булочки з листкового тіста та курятини можна приготувати нашвидкуруч. Готовий фарш значно зекономить час, адже не потрібно самотужки мити, нарізати та подрібнювати куряче м'ясо. А заморожене листкове тісто – позбавить головного болю, пов’язаного з приготуванням тіста.

Відтак залишиться достатньо вільного часу, який можна провести разом з близькими людьми. Крім того, приготування випічки вдома дозволяє контролювати якість інгредієнтів, вміст солі, цукру й інших складників.

Зокрема вкрай важливо обрати свіжу та якісну курятину – основу для булочок. Тут на допомогу прийде фарш "Філейний" ТМ "Наша Ряба", що містить 100% курячого філе. Вибір саме цього бренду є очевидним: ТМ "Наша Ряба" – надійний виробник, якому українці довіряють вже понад 20 років.

Продукцію ТМ "Наша Ряба" можна знайти у партнерських та власних магазинах бренду, що у сумі налічують близько 1500 точок по всій Україні. Тепер, коли вдалося вибрати якісний фарш, перейдімо до самих рецептів.

Булочки з листкового тіста та курячого фаршу

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 15 – 20 штук

Рецепт смачної домашньої випічки
Рецепт смачної домашньої випічки / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Вкриваємо деко для випікання пергаментом.
  2. Курячий фарш присмачуємо сіллю і перцем та перемішуємо.
  3. Готове листкове тісто дістаємо з упаковки, розрізаємо його на дві рівні частини. Розкатуємо кожну з них на прямокутник товщиною 3 – 5 міліметрів.
  4. Ділимо тісто на квадратики приблизно 5 на 5 сантиметрів.
  5. Формуємо булочки. Для цього беремо один квадратик тіста, викладаємо на нього 1 столову ложку начинки з курячого фаршу та накриваємо іншим. Перевіряємо, чи всі краї тіста щільно закриті.
  6. Повторюємо це, поки не використаємо все тісто і начинку.
  7. У сформованих булочках робимо невеликі надрізи ножем. Змащуємо жовтком та посипаємо насінням кунжуту.
  8. Відправляємо запікатися на 25 хвилин. Готові булочки трішки охолоджуємо та подаємо до столу.

Смачного!