Сало варто зберегти на зиму, щоб насолоджуватися його смаком та в будь-яку пору року. Є універсальний рецепт, як найкраще зберегти продукт без зайвих зусиль.

Цікаво Смак, що повертає у дитинство: готуємо топову страву із "Куркою по-домашньому"

Рецепт сала

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій:4

Приготування:

  1. Сало наріжте на шматочки поменше і пропустіть через м’ясорубку з великими отворами.
  2. Подрібнену суміш викладіть в жаровню і розтопіть на повільному вогні, періодично помішуючи, до отримання легких золотистих шкварок.
  3. Потім додайте дрібно нарізану цибулю, а через 5 хвилин очищені і крупно натерті яблука (трохи віджавши сік). Сало не забуваємо час від часу помішувати.
  4. Ще через 10 хвилин додайте майоран, розтираючи його руками (тоді він випустить весь свій аромат і буде відчутно на салі) і додаємо щіпку паприки.
  5. Розлийте сало по банках і пастеризуйте 5-8 хвилин з моменту закипання.