Ніжний салат з ковбасою, яйцями та овочами має красивий вигляд та чудовий смак. З відеорецептом його приготує кожен!
Цікаво За вуха не відтягнеш: готуємо великодній пляцок "Кучерявий" за рецептом Дарії Цвєк
Салат пасхальне яйце
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- Спершу відваріть картоплю та моркву до готовності, почистіть їх та натріть на середньому розмірі тертки.
- Залиште половину моркви для декорування салату.
- Зваріть яйця, почистіть і натріть на крупній тертці.
- Наріжте ковбасу салямі соломкою, викладіть її на овальне блюдо і змастіть майонезом.
- На ковбасу викладіть шар натертої картоплі, також покрийте її майонезом.
- Далі додайте нарізаний дрібно болгарський перець, посоліть і знову змастіть майонезом.
- Потім викладіть шар яєць, змастіть майонезом, на нього натерту моркву, і знову майонез.
- Верхній шар сформуйте з консервованої кукурудзи.
- Для декорування салату по центру викладіть смужку майонезу, на яку посипте дрібно нарізану зелену цибулю.
- Поверх цибулі розмістіть смужки червоного перцю, а по краях блюда також розкладіть смужки перцю.
- Оливки наріжте тонкими кільцями і прикрасьте ними салат.
- Перед подачею дайте салату простояти декілька годин, щоб він настоявся.