За цим рецептом баранина виходить м'якою та ніжною. Обов'язково втільте його в життя.

Варто спробувати Ось чому вони не вдаються: експерти назвали 10 продуктів, які зовсім не підходять для гриля

Шашлик з баранини

  • Час: 2 години 50 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Баранину помийте та наріжте шматочками приблизно 3 на 3 сантиметри. Цибулю почистьте і наріжте кільцями.
  2. Викладіть м'ясо в миску. Додайте цибулю, оцет, спеції, сіль, перець і перемішайте.
  3. Помідори помийте. Половину подрібніть у блендері та додайте до м'яса. Ще раз перемішайте, накрийте кришкою і поставте в холодильник маринуватися на 2 – 3 години.
  4. Другу половину помідорів наріжте кружальцями. Нанижіть шматочки м'яса на шампури, чергуючи їх з кружальцями помідорів і цибулі.
  5. Смажте шашлик над гарячим вугіллям 15 – 20 хвилин, періодично перевертаючи, щоб м'ясо рівномірно просмажилось.