Якщо у вас залишився кисло-молочний сир та є невелика кількість м'якоті гарбуза – приготуйте з цих інгредієнтів домашні сирники.

Читайте також Простий рецепт курочки із сезонними овочами для усієї сім'ї

Вони швидко та легко готуються на сковорідці, за бажанням, можна також використати духовку. Ліза Глінська запевняє, що така страва стане улюбленим варіантом осіннього сніданку чи обіду.

Рецепт сирників з гарбузом

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Натріть сирий очищений гарбуз на тертці. З апельсина зніміть цедру та змішайте все з корицею. Залишіть масу з гарбуза, цедри та кориці "відпочити".
  • Кисло-молочний сир перетріть через сито, додайте цукор, борошно та сіль. Додайте до сиру гарбузову масу та перемішайте.


Сирники з гарбуза / Фото з особистого архіву Єлизавети Глінської

  • Сформуйте сирники, обваляйте їх у борошні та обсмажте на розігрітій сковорідці з олією.
  • Готові сирники перекладіть на шар паперового рушника, щоб позбутися зайвого жиру.
  • Гарбузові сирники подавайте до столу зі сметаною або улюбленим варенням.

Смачного!