Ідеальні сирники – це коли багато сиру, мало борошна. Але як їх приготувати, щоб і консистенція була відмінною, вони не "пливли" при смаженні? У нас є перевірений рецепт!
Читайте також Смачно, як вдома: ексклюзивна лінійка "Наша Ряба Апетитна" від шефа Аліка Мкртчяна
Перед приготуванням сирників обов'язкового зверніть увагу на консистенцію кисломолочного миру. Він повинен бути вміру вологим. Якщо у ньому залишилося багато рідини – перекладіть його на чисту марлю та відтисніть руками.
Рецепт домашніх сирників
- Час: 40 – 60 хвилин
- Порції: 12 штук
Приготування:
- ️Змішуємо сир з цукром, яєчним жовтком і дрібкою солі. Перетираємо все столовою ложкою, додаємо просіяне борошно і перемішуємо до однорідної маси.
- ️Сирну масу викладаємо на поверхню присипану борошном, формуємо "ковбаску". Нарізаємо її на 12 рівних частин, кожну обвалюємо в борошні і надаємо потрібну форму сирників.
- Розігрійте сковороду з олією і додаємо шматочок вершкового масла. Викладаємо сирники. Готуємо або під кришкою на невеликому вогні до золотистої скоринки, або без кришки і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин.
Смачного!