Закуска з крем-сиру та горіхів і сухофруктів – відмінна ідея до столу. Вона виходить дуже оригінальна та смачна і просто готується.
Читайте також Страва у стилі Венздей: готуємо тартар з яловичини
За базу візьмемо крем-сир, а в додачу сухофрукти та горіхи, які є на кухні: фісташки, волоські горіхи, мигдаль чи лісовий горіх, родзинки, журавлина чи курага.
Рецепт закуски з сиру та горіхів
- Час: 10 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Крем-сир (якщо робите його самі) добре віджимаємо від лишньої вологи. Чудово, якщо він полежить у вас під пресом приблизно 20 годин. Якщо берете магазинний, то нічого с ним робити не потрібно.
- Крем-сир розминаємо виделкою і додаємо в середину 30 грамів дрібно порізаних горіхів і стільки ж сухофруктів. Все це викладаємо на плівку, скручуємо ковбаску і кладемо в холодильник приблизно на 4 години для стабілізації.
- Після цього дістаємо з плівки і обсипаємо подрібненими горішками і нарізаними сухофруктами. Можна допомагати руками і трішки видавлювати посипку руками. Якщо часу обмаль – одразу викладаємо на тарілку.
- Подаємо закуску до столу з грінками чи крекерами. Особливо смачно полити медом чи з джемом.
Готово!