Краківські сирники: готуємо ідеальний сніданок на День матері

12 травня 2024, 12:59
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Потіште маму смачним сніданком. Зокрема, для цього ідеально підійдуть краківські сирники.

Полуничний соус додасть сирникам неймовірного аромату. Така страва смакуватиме всім.

Варто спробувати Потіште найріднішу на День матері: рецепти тортів, які їй точно сподобаються

Краківські сирники

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів кисломолочного сиру;
– 1 яйце;
– 50 грамів борошна;
– 20 грамів масла 73%;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 20 грамів цукрової пудри;
– 40 мілілітрів олії.
Для соусу:
– 200 грамів полуниці;
– 60 грамів цукрової пудри;
– 20 мілілітрів лимонного соку.

Приготування:

  1. Сир викладіть у миску і розітріть із цукром і яйцем. Додайте розтоплене масло, ванільний цукор, борошно і добре перемішайте.
  2. Сформуйте з маси невеликі круглі сирники. Розігрійте пательню з олією та обсмажте їх на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору.
  3. Для соусу полуницю помийте, обсушіть та видаліть плодоніжки. Покладіть у чашу блендера разом із цукровою пудрою, соком лимона і збийте до однорідності.
  4. Подавайте сирники під соусом, прикрасивши ягодами полуниці.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, які 3 страви варто приготувати на День матері

.