Солодкі ріжки з кремом – неймовірна насолода! Хрумкі зовні, ніжні всередині – ідеальний баланс, чи не так?

Читайте також Більшість українців і гадки не мають, що вони їдять, – Олена Косюк

Окрім білкового крему ріжки можна начинити заварним або шоколадним, а можна й одразу двома. Цікавий смаковий дует утворять, наприклад, білковий крем та цитрусовий курд.

Солодкі ріжки з кремом

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 8 – 10


Ріжки з кремом / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  1. Наріжте листкове тісто (щоб зекономити час, можете придбати вже готове) на однакові смужки завширшки 3 сантиметри.


Приготування ріжків / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

  1. Для ріжків знадобляться металеві конусні форми. Також їх легко зробити з харчової фольги.
  1. Сформуйте ріжки, обережно намотуючи смужки тіста на форми по спіраллі.


Приготування ріжків / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

  1. Змастіть ріжки жовтком.


Приготування ріжків / Скриншот зі сторінки шеф-кухаря

  1. Випікайте ріжки в духовці протягом 8 хвилин.
  1. Для крему змішайте в каструлі воду та цукор, поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Щойно сироп досягне температури 118 градусів, зніміть його з плити.
  1. В окремій мисці збийте білки. Коли посвітлішають, влийте в них тонкою цівкою гарячий сироп. Збивайте білки далі до стійкої маси. Італійська меренга готова.
  1. Наповніть кремом кондитерський мішок, а з нього через кондитерський шприц – ріжки.
  1. Десерт готовий.

Смачного!