Однією з найпопулярніших варіантів осінньої випічки є яблучна шарлотка. На ринках та у великих магазинах великий асортимент яблук за помірними цінами, і з них, ви з легкістю за годину приготуєте домашню шарлотку.

Читайте також Зручно їсти руками: швидкий рецепт курячих гомілок в паніровці

Вона відмінно підійде до кави чи чаю, до компоту або під келих ігристого.

Рецепт яблучної шарлотки

  • Час: 1 година
  • Порції: 6

Приготування:

  • Ретельно почистіть яблука, наріжте їх невеликими кубиками.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів.
  • ️Збийте яйця з цукром до світлої пишної піни (близько 10 хвилин). Додайте просіяне борошно, розпушувач, перемішайте. Додайте яблука і знову перемішайте.
  • ️Викладіть тісто у форму застелену пергаментом та розрівняйте тісто.
  • ️Випікайте пиріг при 180 градусах 40 – 45 хвилин, до гарної золотистої скоринки.
  • Охолодіть готову яблучну шарлотку, щоб вийняти з форми.

Смачного!