Соковиті човники з м'ясом, сиром, запечені у духовці сподобаються усій вашій родині. Тетяна Литвинова розповідає, як правильно приготувати кабачки.
Читайте також МХП презентував сучасну R&D-лабораторію: у чому суть експерименту
Якщо немає соусу, додайте запашні трави, терті свіжі томати або гострий перець чилі. Моркву та цибулю обсмажте на маслі гхі, яке можна приготувати в домашніх умовах.
Як приготувати човники з кабачків та м'ясом
- Час: 35 хвилин
- Порції: 4 – 6
- Калорійність на 100 грамів: 83 ккал
- Кабачки помийте, розріжте навпіл, у середині зробіть надріз, ложкою зберіть м'яку частину.
- Моркву помийте, почистіть від шкірки, натріть на дрібній тертці.
- Цибулю почистіть, наріжте кубиками.
- На розігрітій пательні з маслом гхі, обсмажте цибулю з морквою.
- Свиний фарш пропустіть через м'ясорубку.
- У мисці змішайте фарш з обсмаженою морквою і цибулею, додайте сіль, соус, перемішайте до однорідної консистенції.
Човники з кабачків з фаршем/ Скріншот з відео
- З фаршу сформуйте кульки, викладіть у човники кабачків. Викладіть кабачки у форму для запікання.
- Сир наріжте скибочками, викладіть на фарш.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 20 – 25 хвилин.
Запечені човники з кабачків/ Скріншот з відео
- Викладіть на тарілку. Подавайте гарячими. Смачного!
Човники з кабачків, фаршировані м'ясом – простий рецепт від Тані Литвинової у відео: