Якщо ви теж полюбляєте прості та швидкі закуски до столу – ця саме така. Доступні інгредієнти та жодного майонезу.

Читайте також Як швидко приготувати апетитну курочку: 3 рецепти на сковорідці та у духовці

У цій закусці з плавлених сирків та печінки тріски сміло можна використати сметану чи грецький йогурт. Якщо ви вживаєте майонез – приготуйте його власноруч.

Рецепт канапе до святкового столу

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Приготування:

  • Заздалегідь відварюємо курячі яйця до готовності у підсоленій воді (7 – 8 хвилин). Охолоджуємо їх під проточною водою та очищаємо від шкарлупи.
  • Хліб нарізаємо квадратиками, поливаємо оливковою олією, посипаємо сушеним часником і підсушуємо в духовці 10 хвилин.
  • Для начинки змішуємо печінку тріски, натертий плавлений сирок, натерті варені яйця, сіль, перець і сметану. Якщо берете майонез – сіль в начинку не додавайте.
  • Викладаємо начинку на підсушений хлібчик і прикрашаємо зеленою цибулькою.

Нехай смакує!