Солодкий болгарський перець послужить вам не тільки формою для запікання інгредієнтів, а й додасть особливих ноток способу.

Читайте також Смачно, як вдома: ексклюзивна лінійка "Наша Ряба Апетитна" від шефа Аліка Мкртчяна

У начинку можна додавати різні продукти: твердий чи м'який сир, відварену курку або сирій курячий фарш, червону рибу або улюблену кашу: рис, булгур чи кіно.

Рецепт запечених перців половинками

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 2 – 4

Приготування:

  • Ретельно помийте та почистіть перці. Розріжте навпіл та видаліть насіння.
  • Для заправки змішайте всі перелічені інгредієнти та трішки збийте вінчиком.
  • Викладіть половинки перців на деко або жаротривку форму попередньо вкриту шаром пергаменту для запікання. Начиніть їх подрібненими шматочками курки, додайте натертий сир та половинки чері.
  • Залийте все кількома ложками заправки та зверху покладіть кубики сиру фета.
  • Розігрійте духовку до 190 градусів та запікайте перці 35 хвилин.

Смачного!