Солодкий болгарський перець послужить вам не тільки формою для запікання інгредієнтів, а й додасть особливих ноток способу.
Читайте також Смачно, як вдома: ексклюзивна лінійка "Наша Ряба Апетитна" від шефа Аліка Мкртчяна
У начинку можна додавати різні продукти: твердий чи м'який сир, відварену курку або сирій курячий фарш, червону рибу або улюблену кашу: рис, булгур чи кіно.
Рецепт запечених перців половинками
- Час: 35 хвилин
- Порції: 2 – 4
Приготування:
- Ретельно помийте та почистіть перці. Розріжте навпіл та видаліть насіння.
- Для заправки змішайте всі перелічені інгредієнти та трішки збийте вінчиком.
- Викладіть половинки перців на деко або жаротривку форму попередньо вкриту шаром пергаменту для запікання. Начиніть їх подрібненими шматочками курки, додайте натертий сир та половинки чері.
- Залийте все кількома ложками заправки та зверху покладіть кубики сиру фета.
- Розігрійте духовку до 190 градусів та запікайте перці 35 хвилин.
Смачного!