Гарячі бутерброди можна приготувати на пательні та в мікрохвильовці. Ми пропонуємо 2 оригінальні рецепти – обирайте на свій смак.
Обов'язково спробуйте Гастрономічна подорож до Італії: 3 страви, які варто приготувати на вечерю
Гарячі бутерброди з ковбасою і сиром в клярі
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 1
Приготування:
- Змастіть скибочки хліба з одного боку гірчицею. Зверху на гірчицю викладіть по шматочку твердого сиру і ковбаси чи шинки, після чого складіть сендвіч.
- Змішайте 1 яйце з 2 столовими ложками молока, всипте дрібку солі та перцю, добре перемішайте.
- Розтопіть на сковороді вершкове масло, вмочіть сендвіч в яєчну суміш, а потім викладіть його на сковороду з розтопленим маслом. Смажте по 1 хвилині з кожного боку.
Гарячі бутерброди з соусом бешамель і яйцем
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 1
Приготування:
- Розтопіть в сотейнику вершкове масло, додайте борошно, розмішайте до однорідності.
- Влийте молоко порціями, постійно помішуючи. Проваріть 2 хвилини, щоб соус загуснув.
- Додайте гірчицю, доведіть до смаку сіллю і чорним перцем.
- Хліб підсушіть або підсмажте з обох сторін. Викладіть на кожну скибочку шинку, сир і полийте соусом.
- Відправте бутерброди в мікрохвильовку, поки сир не розплавиться.
- Посмажте яєчню і викладіть її на готові бутерброди.
Смачного!