Гарячі бутерброди можна приготувати на пательні та в мікрохвильовці. Ми пропонуємо 2 оригінальні рецепти – обирайте на свій смак.

Обов'язково спробуйте Гастрономічна подорож до Італії: 3 страви, які варто приготувати на вечерю

Гарячі бутерброди з ковбасою і сиром в клярі

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 1

Приготування:

  1. Змастіть скибочки хліба з одного боку гірчицею. Зверху на гірчицю викладіть по шматочку твердого сиру і ковбаси чи шинки, після чого складіть сендвіч.
  2. Змішайте 1 яйце з 2 столовими ложками молока, всипте дрібку солі та перцю, добре перемішайте.
  3. Розтопіть на сковороді вершкове масло, вмочіть сендвіч в яєчну суміш, а потім викладіть його на сковороду з розтопленим маслом. Смажте по 1 хвилині з кожного боку.

Гарячі бутерброди з соусом бешамель і яйцем

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 1

Приготування:

  1. Розтопіть в сотейнику вершкове масло, додайте борошно, розмішайте до однорідності.
  2. Влийте молоко порціями, постійно помішуючи. Проваріть 2 хвилини, щоб соус загуснув.
  3. Додайте гірчицю, доведіть до смаку сіллю і чорним перцем.
  4. Хліб підсушіть або підсмажте з обох сторін. Викладіть на кожну скибочку шинку, сир і полийте соусом.
  5. Відправте бутерброди в мікрохвильовку, поки сир не розплавиться.
  6. Посмажте яєчню і викладіть її на готові бутерброди.

Смачного!