SmachnoNews підготував для вас смачні рецепти супів з грибами. Ароматний вершковий суп з печерицями та сиром, суп з гречкою, які легко готуються та не займуть у вас багато часу.

Читайте також Рецепти пісного борщу: з грибами, квасолею, з вушками

Вершковий суп із печерицями та сиром

  1. Ретельно помийте овочі, почистіть від шкірки картоплю, моркву, наріжте кубиками, цибулю – соломкою.
  2. Ретельно помийте гриби, наріжте скибочками, обсмажте на пательні на соняшниковій олії з цибулею і морквою до золотої скоринки.
  3. У каструлю з окропом викладіть картоплю, додайте сіль, перець, цибулю, моркву, гриби.
  4. Натріть плавлений сир на грубій тертці, додайте у суп, влийте вершки та доведіть до кипіння. Варіть всі інгредієнти 15 хвилин до готовності.
  5. Зніміть суп з вогню, накрийте кришкою, залиште на 10 хвилин. Подавайте до столу гарячим, з хлібом або грінками.

Вершковий суп з грибами

Суп з грибами та гречкою

  1. Ретельно помийте овочі, почистіть від шкірки картоплю, моркву наріжте кубиками, цибулю – соломкою.
  2. Ретельно помийте гриби, наріжте скибочками, обсмажте на пательні на соняшниковій олії з цибулею і морквою до золотої скоринки.
  3. Ретельно промийте гречку.
  4. У каструлю з окропом викладіть картоплю, додайте сіль, перець, цибулю, моркву, гриби.
  5. У суп додайте гречку, варіть всі інгредієнти 15 хвилин до готовності.
  6. Зніміть суп з вогню, накрийте кришкою, залиште на 10 хвилин. Подавайте до столу гарячим. Смачного!
Суп з грибами та гречкою