Перед початком навчального року діти шкіл та дитячих садків будуть насолоджуватися новим, затверджене МОЗ меню, що зменшує кількість цукру та борошна, збільшуючи відсоток овочів і фруктів. Ініціаторами зміни стали Олена Зеленська та Євген Клопотенко.
Читайте також Апетитний курячий шашлик – хіт літнього сезону: як його приготувати з овочами
Ділимося рецептами кількох страв, котрі стали частиною нового меню школярів, аби й ви могли скуштувати те, чим харчуватимуться ваші діти.
Салат з буряка та селери з сиром
- Час: 15 хвилин
 - Порції: 3 – 4
 
Приготування:
- Готовий відварений буряк нарізати соломкою.
 - Промити й очистити селеру, натерти на тертці чи нарізати соломкою. Натерти на крупній тертці сир.
 - Змішати інгредієнти, заправити соком лимона, сіллю та олією.
 
Смачного!
Салат фруктовий з горіхами
- Час: 15 хвилин
 - Порції: 4
 
Приготування:
- Фрукти помити, очистити від шкірки та нарізати соломкою.
 - Горіхи підсмажити та подрібнити.
 - Змішати фрукти та притрусити горіхами.
 
Смачного!


