Риба на Святвечір: як смачно приготувати замороженого хека чи минтая
22 грудня 2023,
15:15
Читать новость на русском
Джерело:
Fajne gotowanieРиба в духовці – відмінний варіант для всіх любителів швидких страв. Такий варіант приготування простий, а результат – хрусткий і ароматний.
Риба – це обов'язкова страва на Святвечір, яка точно має бути на столі. Хек чи минтай – це апетитно, недорого та швидко.
Цікаво Експрес-вечеря без турбот: як приготувати смачні страви всього за 20 хвилин
Рецепт запеченої риби
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 2
– 400 грамів філе хека чи минтая;
– 100 грамів цибулі;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– спеції: сіль, перець, лимонний сік.
Приготування:
- Рибу розморозьте, посипте сіллю, перцем, скропіть лимонним соком, викладіть на алюмінієву фольгу і накрити скибочками цибулі.
- Загорніть у фольгу, поставте в духовку.
- Випікайте 20 – 30 хвилин при 180 градусах.
- Подавайте з лимоном, подрібненою петрушкою або кропом.