Смачний рис з овочами – чудовий варіант для вегетаріанців та тих, хто дотримується посту. Також можна додати кукурудзу, моркву. Страву можна подавати як основну або як гарнір.

Читайте також Рецепт крем-супу з горошком: пісна страва на кожен день

Рецепт рису

  1. Ретельно промийте рис.
  2. Цибулю почистіть, наріжте кубиками, обсмажте на пательні з олією.
  3. Помийте ретельно лимон, вичавіть сік.
  4. У каструлі з окропом відваріть зелений горошок, зцідіть воду.
  5. У каструлю викладіть рис, додайте олію, цибулю, лимонний сік, перемішайте, додайте сіль, перець. Влийте дві склянки води, накрийте кришкою, тушкуйте протягом 25-30 хвилин до готовності.
  6. Викладіть на тарілку, додайте горошок. Смачного!