Навіть якщо ви не любите гарбуз, ця каша вам точно сподобається, а родзинки додадуть особливого смаку та солодкувості.

Читайте також Знадобиться всього 30 хвилин: рецепти смачних курячих ковбасок на пательні, чи в духовці

Також до рисово-гарбузової каші можна додавати курагу, чорнослив, в'ялену журавлину.

Рецепт рисово-гарбузової каші

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 6

Приготування:

  • Гарбуз нарізаємо маленькими кубиками, заливаємо молоком та доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо до м'якості гарбуза. Час залежить від сорту гарбуза, приблизно 15 хвилин.
  • В цей час варимо рис на воді зручним способом на 5 хвилин менше, ніж вказано на упаковці.
  • Гарбуз залишаємо кубиками або розминаємо товкачем, чи пробиваємо блендером. Додаємо рис, цукор, сіль та варимо до готовності рису.
  • За бажанням додаємо родзинки (також чудово підійде курага) та варимо ще декілька хвилин.
  • В кінці вимикаємо вогонь, додаємо вершкове масло та перемішуємо.
  • Накриваємо кришкою та даємо настоятися 10 – 15 хвилин (каша ще загусне).

Смачного!