Різдвяне печиво з шоколадом – чудовий варіант для святкового столу, або до сніданку. Особливо смачно з молоком, як у рекламі.

Читайте також Як швидко приготувати апетитну курочку: 3 рецепти на сковорідці та у духовці

Щодо шоколаду, обирайте свій улюблений: молочний або чорний. Також можна взяти з горішками чи родзинками. Якщо у вас є термостабільний шоколад – чудово. Під час випікання він збереже свою форму та не розтечеться.

Рецепт шоколадного печива

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 15 – 20 штук

Приготування:

  • Заздалегідь дістаємо вершкове масло з холодильника, щоб воно розм'якло. Збиваємо його з цукром до білої помадки.
  • Додаємо яйця та все разом знову збиваємо.
  • Висипаємо просіяне борошно, розпушувач та шоколадну крихту.
  • Викладаємо на пергамент кульки з печива і відправляємо в морозилку на 15 хвилин.
  • Випікаємо в розігрітій духовці до 190 градусів 15 – 20 хвилин. Час залежить від розміру печива.
  • Готове печиво охолодіть та подавайте до столу з улюбленим напоєм.

Нехай смакує!