Для рогаликів краще брати густе варення або джем. Так начинка точно не витече.

Буде смачно Дуже швидко і без випікання: приготуйте розкішний торт "Бите скло"

Рогалики з повидлом

  • Час: 1 година
  • Порцій: 10

Приготування:

  1. Посічіть масло з борошном. Додайте цукор, жовтки й розведені в теплому молоці дріжджі. Вимішайте до однорідної маси. Поставте на годину в тепле місце.
  2. Викладіть тісто на посипану борошном дошку. Розкачайте, поріжте на квадрати, накладіть на них повидло та скрутіть рогалики.
  3. Викладіть рогалики на змащене олією деко. Змастіть тісто білком і посипте цукром. Випікайте у духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 15 – 20 хвилин.