Рол з тунцем в лаваші корисний та низькокалорійний. Його можна подавати до столу як закуску, або ласувати ним на сніданок або на перекус.

Читайте також Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера

Обов'язково додавайте до ролу тунець у власному соку, він містить більше поживних речовин та менше калорій.

За цим рецептом у вас вийде чотири неймовірно смачні порції корисного ролу з тунцем у лаваші.

Рецепт ролу з тунцем у лаваші

  1. Відваріть курячі яйця у підсоленій воді до готовності.
  2. Грецький йогурт змішайте з гірчицею, додайте спеції на ваш смак.
  3. Листя салату помийте водою, просушіть на паперовому рушнику та наріжте на невеликі шматочки.
  4. Наріжте шматочками сир Фета, яйця та квашений огірок.
  5. Розкладіть лист лавашу, змастіть його соусом та викладіть зверху всі інгредієнти.
  6. Закрутіть лаваш з начинкою в тісний рулет та відправте в холодильник. Перед подачею на стіл наріжте рол з тунцем на порційні шматки та насолоджуйтеся відмінним смаком. Смачного!