Смачніший ніж торт: елементарний рецепт казкового рулету з млинців
27 червня 2024,
20:55
Читать новость на русском
Джерело:
yummy.leraЗ млинців можна приготувати смачнющий рулет. Він цілком може замінити торт на святковому столі.
Зовнішній вигляд цього десерту вас здивує. Млинці будуть рожевими та дуже гарними.
Буде смачно Можна навіть тим, хто на дієті: готуємо неймовірно ніжний полуничний десерт
Рулет з млинців
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
– 1 яйце;
– 10 грамів цукру;
– дрібка солі;
– 35 грамів борошна;
– 35 грамів кукурудзяного крохмалю;
– 200 мілілітрів молока;
– 20 мілілітрів олії;
– барвник або буряковий сік.
Для крему:
– 400 грамів крем-сиру;
– 40 мілілітрів вершків 33%;
– 40 грамів цукрової пудри;
– 1 чайна ложка лимонного соку.
Дивіться, як готувати рулет з млинців: відео
Приготування:
- З'єднайте яйце, цукор, сіль, борошно та крохмаль. Додайте молоко, олію, барвник та перемішайте до однорідності.
- Смажте млинці на середньому вогні з обох боків. Головне, не перетримайте, щоб вони не втратили свій колір.
- Для крему збийте міксером до загущення крем-сир, пудру, вершки та сік лимона.
- Дайте млинцям охолонути та зберіть 1 великий або 2 невеликих рулети. Покладіть млинці в рядок один на один, змастіть кремом, підверніть краї та щільно загорніть в рулет.
- Обгорніть рулет харчовою плівкою та поставте в холодильник на декілька годин, щоб крем застиг. Прикрасьте кремом, кокосовою стружкою, свіжими ягодами, фруктами, м'ятою та подавайте до столу.