Всього 3 інгредієнти: як правильно зробити легендарний салат "Білочка"
29 грудня 2023,
12:57
Читать новость на русском
Салат "Білочка", мабуть, знають всі. Його можна їсти як окремо, так і намащувати на хліб.
Також цей салат називають "Єврейський". 24 Канал пропонує приготувати його за класичним рецептом.
Буде смачно Ап – і готово: готуємо прості новорічні страви із курочкою
Рецепт салату "Білочка"
- Час: 5 хвилин
- Порції: 4 – 6
– 4 відварені курячі яйця;
– 3 плавлені сирки;
– 2 – 3 зубчики часнику;
– майонез, чорний мелений перець, сіль до смаку.
Приготування:
- Почистьте яйця від шкарлупи та натріть їх на дрібній тертці.
- Аналогічно натріть плавлені сирочки та змішайте з яйцями.
- Вичавіть до інгредієнтів через прес часник, додайте сіль та перець. Заправте все майонезом та ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
- Цим салатом можна намастити грінки чи брускети, прикрасивши їх скибкою помідора або зеленню. Також він чудово смакуватиме самостійно.