Цей салат також називають "єврейським". Способів його приготування є 2 – з плавленим сиром і твердим, тож обирайте на свій смак.

Буде цікаво Як приготувати ідеальний яловичий стейк: секрети, про які ви не знали

Рецепт салату "Білочка"

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 6

Просто і дуже смачно: готуємо культовий салат Білочка до Нового року
Обирайте сир до смаку / Фото Unsplash

Приготування:

  1. На середню або велику тертку натріть сир, а на дрібну – часник.
  2. Відваріть яйця, почистьте і також натріть на тертку.
  3. Змішайте всі інгредієнти в мисці з майонезом, посоліть, поперчіть до смаку і перемішайте.
  4. Перед подаванням готову страву можна посипати твердим сиром або нарізаним яйцем.