13 грудня,
15:15
Надзвичайно просто і дуже смачно: готуємо культовий салат "Білочка" до Нового року
Джерело:
ТСН"Білочка" – це один із найпростіших салатів, який слід приготувати на Новий рік чи Різдво. Його можна і подавати самостійно, і використовувати як начинку до хрумких кошиків, тарталеток, булочок тощо.
Цей салат також називають "єврейським". Способів його приготування є 2 – з плавленим сиром і твердим, тож обирайте на свій смак.
Буде цікаво Як приготувати ідеальний яловичий стейк: секрети, про які ви не знали
Рецепт салату "Білочка"
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 6
– 3 відварені яйця;
– 100 грамів твердого сиру або 3 плавлені сирки;
– 3 зубчики часнику;
– 100 грамів майонезу;
– 2 дрібки солі;
– мелений чорний перець до смаку.
Обирайте сир до смаку / Фото Unsplash
Приготування:
- На середню або велику тертку натріть сир, а на дрібну – часник.
- Відваріть яйця, почистьте і також натріть на тертку.
- Змішайте всі інгредієнти в мисці з майонезом, посоліть, поперчіть до смаку і перемішайте.
- Перед подаванням готову страву можна посипати твердим сиром або нарізаним яйцем.