Укр Рус
26 листопада, 11:19
2

У вінегрету зʼявився сильний конкурент: салат з буряка "Юлія", який швидко стає "номером один"

Основні тези
  • Салат з буряка швидко набуває популярності і стає конкурентом вінегрету.
  • Буряк замість відварювання можна запекти, так він збереже свій насичений колір. 

Якщо маєте буряк – смачна й ситна трапеза забезпечена.Трішки кулінарної магії, і з цього простого продукту народжується шедевр.

Якщо маєте буряк – то точно не пропадете, навіть коли в холодильнику лише найпростіші інгредієнти. 24 Канал пропонує спробувати ситний салат з буряка за рецептом порталу "Господинька"

Цікаво Ідеально до м’ясної тарілки: як приготувати ніжну закуску за 100 гривень

Як приготувати смачний салат з буряка "Юлія"? 

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 1 варений буряк;
– 1 банка консервованої квасолі;
– 200 грамів квашеної капусти;
– 1 цибуля;
– 10 грамів петрушки;
– коріандр до смаку;
– сіль та перець до смаку;
– 3 столові ложки олії. 

Шедевр можна створити з найпростіших інгредієнтів / Фото "Господинька"

Приготування

  1. Буряк нарізаємо соломкою, цибулю – дрібним кубиком.
  2. Змішуємо всі інгредієнти, солимо та перчимо до смаку.
  3. Заправляємо олією і ще раз добре перемішуємо.
  4. Ось і все – салат готовий! 

Як приготувати буряк? 

Зазвичай буряк відварюють, але можна скористатися й іншим способом. Помийте буряк, загорніть у кілька шарів фольги та випікайте годину при 180 градусах, радить портал Pysznosci

Так овоч подарує вам кращий смак, а ще збереже свій насичений червоний колір, що додасть вашим стравам естетики. 

Що ще приготувати? 

  • Спробуйте зробити ліниву лазанью на пательні – це справжня знахідка для заклопотаних господинь. 

  • А ще вам може стати у пригоді рулет з лаваша – чудовий сніданок, коли немає світла.