Смачніше за вінегрет: геніальний салат з буряка до вечері

23 січня 2024, 15:52
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Приготуйте на вечерю простий і корисний салат з буряка. Ви будете в захваті від незвичайного поєднання цілком звичних продуктів.

Салат з буряка, квашеної капусти, цибулі, родзинок і спецій – дуже простий, економний і смачний. На його приготування знадобиться менш як година, а якщо у вас є готовий буряк – всього кілька хвилин.

Буде смачно З ним все буде в 10 разів смачнішим: салат з капусти до вечері за 10 хвилин

Салат з буряка та квашеної капусти

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 1 буряк;
– 1 цибулина;
– 300 грамів квашеної капусти;
– 4 столові ложки оливкової олії;
– 1 столова ложка кунжуту;
– 2 столові ложки родзинок;
– сіль, чорний мелений перець до смаку;
– 10 грамів приправи "Італійські трави";
– 5 грамів сушеного часнику.

Приготування:

  1. Буряк середнього розміру помийте, почистьте і наріжте великими шматочками. Загорніть у фольгу, покладіть у форму та помістіть її в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
  2. Цибулю почистьте, дрібно наріжте й обсмажте на 2 столових ложках олії до прозорості. Потім додайте квашену капусту, перемішайте і смажте ще 5 – 7 хвилин.
  3. Запечений буряк натріть на велику тертку і викладіть у салатник. Додайте промиті родзинки, смажену з цибулею капусту, сіль, перець, італійські трави, сушений часник і кунжут. Полийте олією і добре перемішайте.

Сподобався рецепт? Спробуйте приготувати швидку капусту по-корейськи – на маринування потрібно всього 30 хвилин.