Лимонно-оливкова заправка зробить цей салат просто неперевершеним. Його можна подавати як до важких насичених страв, щоб трішки розбавити спектр смаку, так і самостійно.
Обов'язково спробуйте Як готувати яловичину швидко і з задоволенням: покрокові рецепти смачних страв
Салат з буряка та фети – покроковий рецепт
- Час: 15 хвилин + 1,5 години на запікання буряка
- Порцій: 2
Буряк – корисний та смачний овоч / Фото Unsplash
Приготування:
- Вимийте 2 буряки, загорніть їх у фольгу та випікайте півтори години за температури 180 градусів.
- Почистьте буряк. Наріжте його разом із фетою кубиком.
- Викладіть буряк у миску, а зверху покладіть фету.
- Полийте салат 3 столовими ложками оливкової олії, 1 столовою ложкою лимонного соку та притрусіть орегано.