Його спосіб подачі робить страву більш привабливою та оригінальною. Гості матимуть можливість насолоджуватися смаком та виглядом кожного окремого інгредієнта.

Буде смачно Святковий та яскравий "Шанхай": готуємо простий салат з винятковим смаком

Рецепт салату "Бейжа"

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. М'ясо помийте, покладіть у киплячу воду і варіть 40 хвилин. Коли воно буде готове, охолодіть та наріжте соломкою.
  2. Картоплю почистьте, помийте і нашинкуйте соломкою. Розігрійте пательню з олією і посмажте картоплю до готовності, постійно помішуючи. Під час приготування додайте солі до смаку.
  3. Буряк помийте і варіть протягом 40 – 50 хвилин. Охолодіть, почистьте і натріть на грубій тертці.
  4. Капусту дрібно нашинкуйте, а сир натріть.
  5. На центр великої тарілки покладіть гіркою м'ясо. Навкруги купками викладіть всі інгредієнти: горошок, картоплю, моркву, капусту, буряк і сир. Прикрасьте салат майонезною сіточкою і подавайте до столу.