Розкішний салат до Дня матері: готуємо з курячим філе та грибами
11 травня 2024,
20:47
Читать новость на русском
Джерело:
Iryna.poshtarukПриготуйте на День матері салат з курячим філе. Печериці додадуть йому ще більше соковитості.
Салат вийде дуже ніжним та смачним. Обов'язково втільте в життя цей рецепт.
Варто спробувати Топова страва за малі гроші: рецепт фантастичних дерунів з м'ясом
Салат на День матері
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 2
– 200 грамів відвареного курячого філе;
– 1 цибулина;
– 300 грамів печериць;
– 70 грамів масла;
– 2 огірки;
– 60 грамів майонезу 67%;
– сіль, перець до смаку.
Дивіться, як приготувати такий салат: відео
Приготування:
- Куряче філе промийте, покладіть у киплячу підсолену воду і відваріть впродовж 30 хвилин. Дайте охолонути та поріжте брусочками.
- Гриби наріжте шматочками, а цибулю – кубиками. Нагрійте пательню з маслом, покладіть в неї цибулю та обсмажте до прозорості.
- Додайте гриби й смажте, помішуючи, 10 – 15 хвилин, поки не випарується волога. Охолодіть та додайте до курки.
- Огірки наріжте соломкою, додайте до решти інгредієнтів та заправте салат майонезом. Посоліть, поперчіть і перемішайте.