Теплий салат з картоплі та бекону збагатить ваше осіннє меню. Страва доволі ситна, тож радимо доповнити її свіжою зеленню або овочевою нарізкою.
Читайте також Вечеря за 30 хвилин: відкритий пиріг із грибами та куркою, паста в соусі болоньєзе та мусака
Рецепт теплого салату з картоплі
- Час: 45 хвилин
- Порції: 3 – 4
Теплий салат з картоплі / Фото Рецепти
Приготування:
- Почистіть та помийте картоплю під проточною водою. Наріжте грубими шматочками.
Приготування страви / Фото Їжа
- Відваріть картоплю у підсоленій киплячій воді протягом 12 – 15 хвилин до готовності. Злийте воду та перекладіть картоплю у велику миску.
Приготування страви / Фото Їжа
- Наріжте бекон кубиками та обсмажте на сковорідці з оливковою олією.
Приготування страви / Фото Їжа
- Цибулю наріжте кубиками та обсмажте на сковорідці, в якій смажився бекон.
Приготування страви / Фото Їжа
- Додайте до цибулі оцет, цукор, гірчицю та сіль. Перемішайте інгредієнти та прогрійте ще 2 – 3 хвилини.
Приготування страви / Фото Їжа
- Вилийте готовий цибулевий соус до картоплі й додайте бекон.
Приготування страви / Фото Їжа
- Додайте до салату дрібно нарізану петрушку, гарненько все перемішайте – і можна подавати до столу.
Смачного!