Великодній салат з хріном: рецепт, який повторить кожен

5 травня 2024, 23:55
Читать новость на русском

Великдень – це час, коли кожна деталь на столі має особливе значення, відражаючи весняне відродження та традиції. Один з головних інгредієнтів, який часто зустрічається у великодніх стравах – це хрін.

Хрін у салаті на Великдень не тільки додає страві пікантності, але й підкреслює урочистість моменту. Салат з хроном може стати чудовим доповненням до святкового столу.

До теми Гості проситимуть добавки: як приготувати салат з язиком

Салат з хроном на Великдень

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 буряки;
– 1 яблуко;
– 1 чайна ложка хріну;
– 1 – 2 столових ложки соку лимона;
– 1 – 2 столова ложка оливкової олії;
– петрушка;
– сіль, перець.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до температури 180 градусів.
  2. Помийте буряк, загорніть у фольгу, запікайте в духовці близько однієї години до готовності.
  3. Помийте яблуко, почистіть від шкірки, наріжте скибочками.
  4. Готовий буряк наріжте скибочками, полийте соком лимона, змастіть хріном, додайте сіль, перець, оливкову олію, перемішайте.
  5. Викладіть на тарілку, задекоруйте листям петрушки.
Що приготувати на Великдень: добірка салатів.