Салат з доступних продуктів, який має особливий смак, сподобається багатьом. Приготуйте його обов'язково на свята!

Цікаво Ексклюзив від Олі Полякової: як приготувати паску за її авторським відеорецептом

Салат з язиком

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Спочатку добре промийте язик, його слід залити холодною водою. Доведіть до кипіння і варіть не менше однієї години до м'якості. Після цього облийте язик холодною водою і акуратно зніміть шкіру. Наріжте м'ясо на дрібні кубики і викладіть у миску.
  2. Паралельно, поки вариться язик, відваріть картоплю, моркву та яйця до готовності.
  3. Остудіть, почистіть і наріжте їх кубиками, додайте в ту ж миску.
  4. Також помийте огірки та кріп.
  5. Наріжте огірки на маленькі шматочки, кріп дрібно нарубайте. Перемістіть їх у миску до інших інгредієнтів. Додайте консервований горошок, майонез, сіль та перець до смаку, ретельно перемішайте всі складники.
  6. Готовий салат перекладіть у салатник та прикрасьте свіжою зеленню перед подачею.