З ним все буде в 10 разів смачнішим: салат з капусти до вечері за 10 хвилин

22 січня 2024, 20:30
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Салат з капусти може чудово доповнити вашу вечерю. Окрім чудового смаку, його перевагою є швидкість приготування.

У цьому салаті немає майонезу. Тому він ще й максимально корисний.

Буде смачно Можна їсти відрами: приготуйте розкішний корейський салат з крабовими паличками

Салат з капусти за 10 хвилин

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 8
Інгредієнти:
– 1 кілограм капусти;
– 2 моркви;
– 2 солодкі перці;
– 1 цибуля;
– 3 зубчики часнику;
– половина гострого червоного перцю;
– 40 грамів цукру;
– 40 грамів солі;
– 30 мілілітрів оцту;
– 5 грамів чорного меленого перцю;
– 100 мілілітрів олії.

Приготування:

  1. Капусту помийте, зніміть верхні листки, а решту тонко нашинкуйте.
  2. Моркву почистьте, помийте і наріжте тоненькою соломкою, а очищену цибулю – напівкільцями.
  3. Почистьте часник та пропустіть його через прес.
  4. Видаліть серцевину в солодкому перці, помийте і наріжте невеликими смужками. Гострий перець очистьте від насіння і подрібніть.
  5. Додайте до капусти всі овочі, оцет, сіль, цукор, перець, перемішайте та помніть руками. Готовий салат заправте олією. Він буде ще кращим, якщо настоїться кілька годин.
Сподобався рецепт? Спробуйте приготувати швидку капусту по-корейськи – на маринування потрібно всього 30 хвилин.