13 лютого,
15:20
У Чехії його просто обожнюють: готуємо пікантний салат з капустою та хроном
Джерело:
ShubaСалат з капусти та хрону належить до чеської кухні. Він міг би побити всі світові рекорди за простотою приготування.
Чехи обожнюють м'ясні страви. Тому цей салат чудово до них пасуватиме.
Варто спробувати З ним кожна страва стане значно смачнішою: готуємо найкращий салат з капусти та буряка
Салат з капустою та хроном
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
– 800 грамів білоголової капусти;
– 1 червона цибулина;
– 2 чайні ложки хрону;
– 1 чайна ложка цукру;
– 2 столові ложки оцту;
– 1 столова ложка олії;
– сіль, чорний мелений перець до смаку;
– 3 столові ложки води.
Приготування:
- Вимийте капусту та цибулю і наріжте їх максимально тоненько.
- Почистьте хрін і добре його обмийте. Перемеліть хрін через м'ясорубку, затуливши вхідний та вихідний отвори пакетами, щоб сік не пік очі. Також можна використовувати вже готовий перемелений хрін.
- Складіть капусту та цибулю в миску і посоліть.
- Додайте хрін, цукор, чорний перець, оцет, воду та олію. Добре перемішайте.
- Потовчіть салат кулаками, аби пустив сік. Після цього накрийте миску харчовою плівкою та поставте на 1 годину в холодильник.