Укр Рус
13 лютого, 15:20
1

У Чехії його просто обожнюють: готуємо пікантний салат з капустою та хроном

Джерело:

Shuba

Салат з капусти та хрону належить до чеської кухні. Він міг би побити всі світові рекорди за простотою приготування.

Чехи обожнюють м'ясні страви. Тому цей салат чудово до них пасуватиме.

Варто спробувати З ним кожна страва стане значно смачнішою: готуємо найкращий салат з капусти та буряка

Салат з капустою та хроном

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 800 грамів білоголової капусти;
– 1 червона цибулина;
– 2 чайні ложки хрону;
– 1 чайна ложка цукру;
– 2 столові ложки оцту;
– 1 столова ложка олії;
– сіль, чорний мелений перець до смаку;
– 3 столові ложки води.

Приготування:

  1. Вимийте капусту та цибулю і наріжте їх максимально тоненько.
  2. Почистьте хрін і добре його обмийте. Перемеліть хрін через м'ясорубку, затуливши вхідний та вихідний отвори пакетами, щоб сік не пік очі. Також можна використовувати вже готовий перемелений хрін.
  3. Складіть капусту та цибулю в миску і посоліть.
  4. Додайте хрін, цукор, чорний перець, оцет, воду та олію. Добре перемішайте.
  5. Потовчіть салат кулаками, аби пустив сік. Після цього накрийте миску харчовою плівкою та поставте на 1 годину в холодильник.

Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачний та бюджетний салат з печінкою.