Чехи обожнюють м'ясні страви. Тому цей салат чудово до них пасуватиме.
Варто спробувати З ним кожна страва стане значно смачнішою: готуємо найкращий салат з капусти та буряка
Салат з капустою та хроном
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
Приготування:
- Вимийте капусту та цибулю і наріжте їх максимально тоненько.
- Почистьте хрін і добре його обмийте. Перемеліть хрін через м'ясорубку, затуливши вхідний та вихідний отвори пакетами, щоб сік не пік очі. Також можна використовувати вже готовий перемелений хрін.
- Складіть капусту та цибулю в миску і посоліть.
- Додайте хрін, цукор, чорний перець, оцет, воду та олію. Добре перемішайте.
- Потовчіть салат кулаками, аби пустив сік. Після цього накрийте миску харчовою плівкою та поставте на 1 годину в холодильник.