Чехи обожнюють м'ясні страви. Тому цей салат чудово до них пасуватиме.

Варто спробувати З ним кожна страва стане значно смачнішою: готуємо найкращий салат з капусти та буряка

Салат з капустою та хроном

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Вимийте капусту та цибулю і наріжте їх максимально тоненько.
  2. Почистьте хрін і добре його обмийте. Перемеліть хрін через м'ясорубку, затуливши вхідний та вихідний отвори пакетами, щоб сік не пік очі. Також можна використовувати вже готовий перемелений хрін.
  3. Складіть капусту та цибулю в миску і посоліть.
  4. Додайте хрін, цукор, чорний перець, оцет, воду та олію. Добре перемішайте.
  5. Потовчіть салат кулаками, аби пустив сік. Після цього накрийте миску харчовою плівкою та поставте на 1 годину в холодильник.