Курка та шампіньйони – чудове поєднання для салату. Ця закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини, подарує вам просто феєрію смаку.
Цікаво Такого ви ще не куштували: курячі стріпси в шоколадному соусі з перцем чилі
Рецепт салату з курки та шампіньйонів
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Курячі філе наріжте кубиками та приправте спеціями.
- Цибулю наріжте пір'ям. Печериці подрібніть півмісяцями.
- На сковороді розігрійте олію і додайте цибулю.
- Коли вона обсмажиться, викладіть в миску і додайте на сковороду гриби. В кінці смаження посоліть їх до смаку. Викладіть у миску до цибулі.
- У ту ж сковороду додайте трохи олії і курку. Обсмажте. Коли всі шматочки втратять рожевий колір, додайте їх у тарілку до цибулі та грибів та залишіть вистигати.
- Зваріть яйця на круто. Після того, як вони охолонуть, очистіть їх від шкірки і наріжте кубиками.
- Кукурудзу злийте з розсолу.
- З'єднайте всі інгредієнти у великій тарілці.
- Майонез змішайте з сіллю, перцем і прованськими травами та додайте до салату.
- Змішайте всі інгредієнти салату.