Для приготування цього салату ідеально підходить куряча печінка. Після смаження вона буде дуже м'якою та соковитою.

Варто спробувати Ви забудете про відбивні та котлети: швидкий рецепт мисливського шніцеля з грибами

Рецепт салату з курячою печінкою

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 1

Приготування:

  1. Печінку залийте холодною водою, почистьте від плівок та жилок, після чого наріжте на половинки, злегка посоліть та обваляйте в крохмалі.
  2. Розігрійте пательню з оливковою олією та обсмажте шматочки печінки протягом 4 – 5 хвилин з часником. Додайте половину чайної ложки меду та соєвого соусу, готуйте ще 2 – 3 хвилини.
  3. У другій пательні розігрійте вершкове масло з цукром та карамелізуйте ананас по 3 хвилини з кожного боку на середньому вогні.
  4. Всі інгредієнти для соусу та половину чайної ложки меду змішайте в одній мисці та перебийте блендером.
  5. Мікс салату заправте соусом. Зверху викладіть ананас, печінку та чері. Перед подачею посипте кунжутом.