Салат мімоза був максимально відомий у 80 – 90 роках, та не втратив популярність до сьогодні. Його дбайливо викладають шарами, змащують майонезом. Щоб відійти від класичного рецепта салату, радимо спробувати його оновлену версію: з салатом айсберг та особливим соусом.

Читайте також Здивуйте сім'ю осінніми смаколиками: рецепт випічки з листкового тіста та курячого фаршу

Подавайте його як до святкового столу, так і до буденного. Вам точно сподобається кінцевий варіант страви!

Рецепт салату мімоза по-новому

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Заздалегідь запечену картоплю, відварені яйця та твердий сир натираємо на грубій тертці.
  • Копчену рибу розбираємо та розділяємо руками на волокна. Не забуваємо видалити кісточки.
  • Для соусу змішуємо майонез та солодкий чилі.
  • Формуємо салат за допомогою кільця: викладаємо шарами картоплю, соус, далі риба, соус, порізаний айсберг, соус, терті яйця, соус, присипаємо тертим сиром.
  • Можна залишити салат у кільці на кілька годин, аби він просочився, а можна одразу подавати до столу.

Смачного!