Просто та неймовірно смачно: приготуйте польський салат з молодою капустою

10 червня 2024, 10:37
Читать новость на русском

Джерело:

Smaczne dania

Сезон молодої капусти у розпалі. Тому пропонуємо приготувати польський салат з цим овочем. А додати вишуканості йому допоможе тунець. Занотовуйте рецепт!

Салат вийде дуже свіжим та легким. Саме те, що треба для корисної вечері.

Буде смачно Смачніший, ніж ковбаса та паштет: готуємо ніжний курячий терин з горошком

Польський салат з капустою та тунцем

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів молодої капусти;
– 250 грамів свіжого огірка;
– 4 яйця;
– 180 грамів тунця у власному соку;
– 1 пучок петрушки;
– зелена цибуля до смаку.
Для заправки:
– 1 чайна ложка зернистої гірчиці;
– 1 столова ложка яблучного оцту;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Відваріть яйця круто. Залийте їх холодною водою, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Потім охолодіть, почистьте і наріжте дрібним кубиком.
  2. Молоду капусту тоненько нашинкуйте, а огірки наріжте соломкою. Петрушку і зелену цибулю подрібніть.
  3. Змішайте капусту, яйця, зелень та огірки. Додайте подрібнений тунець і перемішайте.
  4. Змішайте всі інгредієнти для заправки, полийте салат та знову перемішайте.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як зробити смачні стейки з капусти.