Просто та неймовірно смачно: приготуйте польський салат з молодою капустою
10 червня 2024,
10:37
Читать новость на русском
Джерело:
Smaczne daniaСезон молодої капусти у розпалі. Тому пропонуємо приготувати польський салат з цим овочем. А додати вишуканості йому допоможе тунець. Занотовуйте рецепт!
Салат вийде дуже свіжим та легким. Саме те, що треба для корисної вечері.
Буде смачно Смачніший, ніж ковбаса та паштет: готуємо ніжний курячий терин з горошком
Польський салат з капустою та тунцем
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
– 400 грамів молодої капусти;
– 250 грамів свіжого огірка;
– 4 яйця;
– 180 грамів тунця у власному соку;
– 1 пучок петрушки;
– зелена цибуля до смаку.
Для заправки:
– 1 чайна ложка зернистої гірчиці;
– 1 столова ложка яблучного оцту;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Відваріть яйця круто. Залийте їх холодною водою, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Потім охолодіть, почистьте і наріжте дрібним кубиком.
- Молоду капусту тоненько нашинкуйте, а огірки наріжте соломкою. Петрушку і зелену цибулю подрібніть.
- Змішайте капусту, яйця, зелень та огірки. Додайте подрібнений тунець і перемішайте.
- Змішайте всі інгредієнти для заправки, полийте салат та знову перемішайте.