Ніби щойно приготований: рецепт салату з молодої капусти на зиму
8 серпня 2024,
14:46
Читать новость на русском
Джерело:
Алла ФерштинськаСалат з молодої капусти можна законсервувати. Він смакуватиме ніби щойно приготований.
Скористайтеся цим перевіреним рецептом. Такий салат прикрасить будь-який стіл.
Варто спробувати Кабачкова ікра по-херсонськи: ідеальний рецепт на зиму
Салат з молодої капусти на зиму
- Час: 2 години 45 хвилин
- Порцій: 14
– 5 кілограмів капусти;
– 1 кілограм цибулі;
– 1 кілограм моркви;
– 1 кілограм солодкого болгарського перцю;
– 4 столові ложки солі;
– 350 грамів цукру;
– 0,5 літра олії;
– 250 мілілітрів оцту 9%.
Приготування:
- Вимийте капусту, обсушіть та нашаткуйте. Перець також помийте, очистьте від серцевини та наріжте тонкою соломкою.
- Почистьте та вимийте моркву й цибулю. Моркву натріть на великій тертці, а цибулю наріжте кубиками.
- Змішайте всі овочі в одній великій мисці. Додайте сіль та цукор. Перемішуйте не менш ніж 5 хвилин, щоб капуста пустила сік. Далі влийте олію й оцет.
- Через півтори години розкладіть капусту в сухі чисті банки, гарно утрамбовуючи. Накрийте кришками та стерилізуйте в гарячій воді впродовж 45 хвилин. Після того закрутіть банки, закутайте ковдрою та лишіть остигати.