Спробуйте щось новеньке: як приготувати салат Нісуаз з тунцем на Новий рік

27 грудня 2023, 15:04
Читать новость на русском

Джерело:

downshif tology

Салат Нісуаз — це класичний французький салат із міста Ніцца. Він ідеально підійде святкування з друзями чи родиною.

Цей салат такий апетитний та ситний, адже тут зібрано чудове поєднання. Листова зелень, тунець, оливки та яйця з лимонною заправкою – саме те, що потрібно для новорічного столу.

Цікаво Експериментувати краще з "Легко!": топ-3 закуски з нагетсами, які вразять смаком

Рецепт салату Нісуаз

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
— 150 грамів консервованого тунця;
— 3 яйця;
— 2 огірки;
— 200 грамів картоплі;
— 100 грамів стручкової квасолі;
— 1 пучок салату;
— 50 грамів оливок;
— 1 цибулина;
— 3 столові ложки оливкової олії;
— 1 столова ложка лимонного соку;
— сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Зваріть картоплю, фасолю та яйця на "круто".
  2. Охолодіть та наріжте їх на кубики.
  3. Помийте та наріжте цибулю, огірки та помідори.
  4. На великому плоскому блюді або порційних тарілках розкладіть зелений салат.
  5. На нього викладіть картоплю, фасолю, тунця, яйця, помідори, оливки, огірки та цибулю.
  6. Оливкову олію змішайте з лимоном та спеціями та полийте заправкою салат.
Створить незабутній ефект: як приготувати незвичну закуску з оселедцем.