Салат "Нісуаз" з тунцем: простий рецепт від Яни Балог

15 січня 2021, 12:17
Читать новость на русском

Яна Балог пропонує традиційний салат "Нісуаз" готувати по-новому. Подробиці – читайте у матеріалі.

Переможниця 10 сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф" Яна Балог поділилась рецептом салату "Нісуаз" на своїй сторінці в інстаграм.

Читайте також Смачні шоколадні пряники за рецептом Яни Балог

Салат "Нісуаз"

Інгредієнти:
– 200 грамів стручкової квасолі;
– 200 грамів картоплі;
– 100 грамів грибів (печериці);
– банка консервованого тунця;
– декілька листів салату Айсберг;
– 3 яйця;
– 100 грамів томатів черрі.Інгредієнти для соусу "Вінегрет":
– 1 столова ложка лимонного соку;
– 2 столова ложка соєвого соусу;
– 1 столова ложка винного оцту;
– оливкова олія;
– сіль, перець;
– гранатовий соус.

  1. Для приготування салату помийте, почистіть картоплю, відваріть до готовності.
  2. Окремо у каструлі з окропом, відваріть яйця протягом 6 хвилин, почистіть від шкаралупи, розріжте навпіл.
  3. Помийте стручкову квасолю, відваріть в окропі протягом 2 хвилин, обсмажте на вершковому маслі з чебрецем, перцем і сіллю на пательні. Гриби помийте, наріжте скибочками, обсмажте на пательні.
  4. Відварену картоплю, наріжте скибочками, обсмажте на пательні на вершковому маслі до золотої скоринки.
  5. Томати черрі помийте, наріжте навпіл. У каструлі з окропом відваріть декілька листочків салату.
  6. Для приготування соусу у мисці змішайте соєвий, гаранатовий соуси з соком лимона, додайте оцет, сіль, перець, оливкову олію, перемішайте до однорідної консистенції.
  7. У тарілку викладіть картоплю, квасолю, яйця, листя салату, тунець, змастіть соусом. Перед подачею, задекоруйте томатами. Смачного!