Такий салат припаде до смаку кожному, хто його скуштує. Адже ця святкова страва – надзвичайно соковита та насичена.
Спробуйте також Справжня гастромандрівка: ідеї смачних страв із нагетсами
Рецепт салату "Новорічний вінок"
- Час: 1 година
- Порцій: 8
Приготування:
- Відваріть куряче філе у підсоленій воді. Також відваріть картоплю, моркву та яйця круто. Остудіть та почистьте відварені продукти.
- Натріть в окремі миски картоплю, моркву, сир, яйця, а також добре подрібніть курку та горіхи. Почистьте гранат та відокремте зерна. Помийте, добре обсушіть та подрібніть кріп.
- Розмістіть у центрі великої тарілки склянку. Викладіть навколо неї шар тертої картоплі та добре змастіть її майонезом.
- Далі викладіть наступний шар – терту курку. Підсоліть та змастіть її майонезом.
- Викладіть на курку подрібнені волоські горіхи, а на них – тертий сир. Змастіть його тонким шаром майонезу.
- Викладіть терту моркву та змастіть її тонким шаром майонезу. Далі йде шар тертих яєць, теж змащених майонезом.
- Останній шар – кріп. Добре обсипте ним по колу весь салат та викладіть зверху на зелень гранатові зерна.
- Відправте салат в холодильник на 1 – 2 години, аби він добре просочився.