Консервований нут та насіння кунжуту зроблять страву ситнішою. Своєю чергою, лимонний сік додасть приємної кислинки.

Варто спробувати Впорається навіть новачок: швидкі рецепти лінивих суші з "Водним Світом"

Салат з огірками та нутом

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Почистьте та наріжте півкільцями цибулю. З половини вимитого лимона вичавіть сік та побризкайте ним цибулю. Додайте сіль та 1 склянку гарячої води. Залиште на 10 хвилин.
  2. Вимийте огірок, обріжте кінці та поріжте його невеликими шматочками.
  3. Помиті помідори чері розріжте навпіл та додайте до огірків. Додайте помите та нарізане листя салату. Вимийте та подрібніть петрушку. Всипте її у миску разом з нутом.
  4. Процідіть цибулю та покладіть її у салат.
  5. Змішайте соєвий соус, чорний перець, олію, мед, лимонний сік і дрібно нарізаний кріп.
  6. У салат всипте насіння кунжуту, полийте його дресингом та перемішайте.