Пекінська капуста широко використовується в азійський кухні. Однак навіть українці полюбили її за хрустку консистенцію та ніжний смак.

Варто спробувати Крабові палички – універсальний продукт: 4 страви, які можна приготувати з ТМ "Водний Світ"

Смачний салат з пекінської капусти – перевірений рецепт

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Пекінську капусту промийте і просушіть. Наріжте тоненькою соломкою.
  2. Курячу грудку відваріть до готовності. Для цього налийте в каструлю воду, посоліть і закип'ятіть. Покладіть м'ясо і варіть приблизно 15 – 20 хвилин. Коли філе буде готове, охолодіть його та наріжте соломкою.
  3. Яйця відваріть на круто протягом 10 хвилин після закипання води. Після цього перекладіть їх у холодну воду, почистьте і наріжте невеликими шматочками.
  4. З'єднайте всі нарізані інгредієнти у салатнику, додайте консервовану кукурудзу, трохи солі та меленого чорного перцю. Заправте майонезом і добре все перемішайте.