1 червня,
15:20
Сезонний салат на Трійцю – готуємо з полуниці та шпинату
Джерело:
FoodВже у цю неділю, 4 червня, християни святкуватимуть велике релігійне свято Трійцю, або як його ще називають Зелені свята. Аби смачно його провести та не стояти пів дня на кухні – скористайтеся рецептом цього салату.
Рецепт салату з полуниці потребує всього 15 хвилин, а свіже листя шпинату ідеально доповнить смакову композицію страви.
Читайте також Чим снідати влітку: 3 рецепти апетитних страв для гарного початку дня
Святковий салат з полуниці та шпинату
- Час: 15 хвилин
- Порції: 2
– полуниця;
– 100 грамів сиру фета;
– 100 – 150 грамів свіжого листя шпинату;
– оливкова олія;
– бальзамічний оцет;
– чорний мелений перець.
Приготування:
- Ретельно миємо водою полуницю, зрізаємо плодоніжки та нарізаємо ягоди тонкими скибками.
- Промиваємо листя шпинату, просушуємо та викладаємо на тарілки.
- Для заправки змішуємо бальзамічний оцет та оливкову олію, додаємо спецій. Заправляємо шпинат перед подачею до столу, аби листя не зів'яли.
- Викладаємо на шпинат полуницю, посипаємо фетою. За бажанням, салат можна посипати улюбленими горішками.
Смачного!
Сподобався рецепт? Погляньте також на вже готове меню на Трійцю 2023 – всі рецепти ретельно підібрані до святкового столу.