Якщо Шуба набридла: рецепт розкішного норвезького салату з буряком та оселедцем

4 травня 2024, 17:32
Читать новость на русском

Джерело:

treskablog

У норвезькому салаті з оселедцем усі інгредієнти поєднуються ідеально. Він має чудовий смак, тому цілком може стати окрасою святкового столу на Великдень.

Для приготування справжнього норвезького салату потрібно поєднати три смаки – кислий, солоний і солодкий. Зокрема, мариновані огірки й оселедець, буряк та яблука.

Варто спробувати Коли гості на порозі: як накрити стіл за 15 хвилин з "Водним Світом"

Норвезький салат з оселедцем

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 300 грамів запеченого буряка;
– 200 грамів вареної картоплі;
– 1 маринований огірок;
– четвертина червоної цибулі;
– половина яблука;
– 200 грамів оселедця;
– 10 грамів зеленої цибулі.
Для заправки:
– 2 столові ложки вершкового сиру;
– 2 чайні ложки гірчиці;
– 4 столові ложки оливкової олії;
– 100 грамів йогурту без наповнювача.

Секрет вдалої страви – у добірних продуктах. Тож надавайте перевагу лиш надійним і перевіреним виробникам. Таким як ТМ "Водний Світ"

– беззаперечному лідеру на українському ринку морепродуктів, який упродовж 22 років постачає високоякісну продукцію, що ще жодного разу не підводила споживачів.

Приготування:

  1. У глибоку тарілку покладіть вершковий сир, негостру гірчицю, оливкову олію і ретельно перемішайте.
  2. Буряк і картоплю почистьте та наріжте невеликими кубиками. Огірок, філе оселедця, почищене яблуко і цибулю теж наріжте кубиками.
  3. Покладіть інгредієнти у тарілку із заправкою, додайте йогурт і перемішайте.
  4. Перед подачею прикрасьте салат подрібненою цибулею.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати ліниву капусту.